€ 3.300.000
Μεταμόρφωση, Κέντρο
Κωδικός: 11344
Πωλείται κτίριο 2.300 τ.μ. Βρίσκεται πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Λαμίας και σε κόμβο της Αττικής Οδού.
Αποτελείται από οκτώ (8) επίπεδα (2 υπόγεια παρκινγκ απο 400 τ.μ εκαστο., ισόγειο 260 τ.μ., τέσσερις ορόφους από 260 - 300 τ.μ. έκαστος και δωμα) και είναι πλήρως εξοπλισμένο με πλήρη κλιματισμό, οπτικές ίνες , πυρανίχνευση, συναγερμό, σύστημα δομημένων καλωδίωσεων , εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες με σύστημα εγγραφής, ασανσέρ για 10 άτομα, μαρμάρινα δάπεδα, ψευδοροφές και ηχομόνωση.
Απέχει 400μ από σταθμό του προαστιακού σιδηρόδρομου.
Eιναι κτίριο απόδοσης μισθώματος
Τιμή πώλησης: 3.300.000
![]() |
Πολύ απλά, γρήγορα και εύκολα, απο τη φόρμα υποβολής μπορείτε να αναθέσετε στο γραφείο μας το ακίνητο σας. Εμείς θα επεξεργαστούμε την αίτηση ανάθεσης σας, την ίδια κιόλας στιγμή!
(φόρμα ανάθεσης)
Το γραφείο μας διαθέτει τους καλύτερους συνεργάτες, με την μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο του Real Estate, έτοιμοι ανα πάσα στιγμή να υποδείξουν στους πελάτες μας το ακίνητο σας..
Διαθέτοντας πλέον την πληρέστερη κτηματομεσιτική εφαρμογή, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, το ακίνητο σας θα είναι στην κορυφή των μεγαλυτέρων Real Esate Portals της αγοράς, γρήγορα και εύκολα διαθέσιμο προς όλους..
Powered by Real Status | iarts, web and art design © 2021